Jan van Seters. Dirigent.

Dirigent.

Na jarenlange ervaring als countertenor en zangpedagoog is Jan sinds 2007 dirigent. In februari en maart 2009 heeft hij de basiscursus dirigeren gedaan bij Michel Havenith in Zoetermeer. Ook volgde hij webinars van dirigent Rogier IJmker. 

Hij was dirigent van een kerkkoor in Ouddorp van 2007 tot 2016. Van juli 2015 tot juni 2016 stond het interkerkelijk gemengd koor “Voice of Joy” uit Rijnsburg onder Jan’s leiding. Op dit moment heeft twee koren: het Christelijk gemengde koor Laudate Dominum en dames-ensemble Joyfull Voices. Hij componeert ook regelmatig muziekstukken voor beide koren.

Op dit moment heeft Jan geen ruimte meer voor een nieuw koor.

Heeft u vragen? Neem contact op.

DIRIGENT

Jan's koren.

Laudate Dominum.

In Januari 2015 heeft hij het Christelijk gemengd koor ‘Laudate Dominum‘ opgericht. Het koor bestaat inmiddels uit ongeveer 30 leden en repeteren elke dinsdag in de Vliedberg in Ouddorp.

Het koor zingt Nederlandstalig. Het repertoire bestaat uit psalmen, geestelijke liederen en gezangen.
Van 2015 t/m december 2018 werd het koor begeleid door organist Krijn Padmos. Sinds januari 2019 wordt het koor begeleidt door organist Elbert van Koppen. 

Jan van Seters dirigent van Laudate Dominum
Jan van Seters dirigent van Joyfull Voices

Joyfull Voices.

Dames-ensemble ‘Joyfull Voices is ontstaan uit een aantal zangleerlingen van Jan. Inmiddels is Joyfull Voices verder gegroeid en is het dames-ensemble uitgebreid met zangeressen die geen zangleerling zijn van Jan.
Ze repeteren op projectbasis om de 2 weken op de donderdag en worden begeleid door Wiljan de Geus.

Het doel van Joyfull Voices is om de regio iets unieks te bieden: een ensemble bestaande uit alleen dames die op een hoger niveau klassiek, opwekking en Sela liederen zingen.

Cantorij Exodus Kerk.

Sinds 2021 is Jan dirigent van de cantorij van de Exodus kerk te Sommelsdijk.

Elke woensdagavond repeteert het koor in de kerk van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Sursum Corda.

Sinds begin 2023 is Jan dirigent van het Dirkslandse koor Sursum Corda. 

Het koor zingt Nederlandstalig. Het repertoire bestaat uit psalmen, geestelijke liederen en gezangen.

Sursum Corda repeteert elke donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Hervormd Verenigingsgebouw ‘Onder de Wiek’ aan de Ring 57 te Dirksland. Nieuwe leden zijn van harte welkom op de receptieavonden.

Neem contact op.

Scroll naar boven